Un amalgam de sentimente, culori și țesături.

Fire de lumină, tonuri de natură și parfum din zări deschise.

Le privești uimit și nu știi care se îmbină mai armonios cu personalitatea ta.

Ai impresia că toate îți zâmbesc la unison și îți șoptesc: sunt unică!

Romana se poartă… în valuri de inspirație petrecute în notele care definesc originea îndepărtată tradusă în forma cea mai senzuală și rafinată a accentelor și tendințelor actuale.

Pe mine m-a cucerit – Joroma!!!

Managerul Prompt Communication, Gabriela Montoiu, care s-a lansat de curând în design vestimentar creând eşarfele „Romana”, a ajuns să le vândă în Băneasa Shopping City Bucureşti, unde partenera sa de business, Cristina Chiriac, fondatoarea Flori de IE, a deschis, duminică, primul magazin.

Romana Flori de Ie, în Băneasa Shopping Mall

Oficial, Romana si Flori de Ie au dat ieri mana, in prezenta unor frumosi si distinsi oaspeti.

De acum, ne puteti admira in magazinul din Baneasa Shopping Mall.

Cristina Chiriac, fondatoarea Flori de IE, împreună cu Gabriela Montoiu, fondatoarea Romana

După ce, la finalul anului 2014, a luat naștere în spațiul virtual, Flori de IE a inaugurat oficial, duminică, 29 martie 2015, primul magazin, în cel mai mare mall din Capitală, Baneasa Shopping City.

Evenimentul este gândit ca o seară tradițională, de-a lungul căreia invitații vor redescoperi spiritul și valorile românești autentice.

Unul dintre momentele cele mai importante ale serii va fi recitalul muzical de inspirație folclorică, susținut de Nicolae Voiculet, unul dintre cei mai mari naiști ai României.

…de la Romana Flori de Ie!

In ediţie limitată!

Un răsfăţ pentru ţinuta ta!

Mătase 100% naturală, provenită dintr-un loc secret, ştiut doar de Hugo Boss, Hermes şi alţi privilegiaţi, imaginaţie, creativitate, artă, tradiţie şi contemporaneitate: cam aşa arată sau, mai bine zis, flutură cu graţie, noul business al Gabrielei Montoiu. Inspirată de fiica sa, Romana, ea a pus bazele unei afaceri cu eşarfe imprimate pe mătase naturală, care îmbină eleganţa cu arta şi tradiţia.

http://observatorbn.ro/articol.php?categorie=62&articol=9125

Gabriela Montoiu, femeie de carieră, mamă, antreprenoare, politician, reprezintă un simbol pentru femeile de succes din zilele noastre. Natura delicată nu reprezintă un impediment pentru situațiile în care trebuie să se impună, iar acesta este unul dintre motivele pentru care reușește de 8 ani să managerieze o companie cu experiență în servicii de consultanţă de imagine, branding, strategie, comunicare organizaţională.

Romana reprezintă cel mai recent proiect al său, iar de unde a pornit acest concept și cum va evolua vom afla direct de la Gabriela Montoiu.

Romana este o colecție special creată pentru brandul Flori de IE, realizată cu multă pasiune și din dragoste pentru tot ce înseamnă spirit românesc.

Colecția conține eșarfe rafinate, cele mai autentice concepte de design îmbinându-se armonios cu țesăturile moderne. Sunt creații delicate, care completează povestea frumoasă a iilor noastre tradiționale.

Pagini