Corporate Gifts

Corporate Gifts

Romana este un brand românesc tânăr, grațios, cuceritor.

Da, Romana e rafinamentul desprins din sufletul românesc, unde cele mai genuine concepte de design se îmbină armonios cu stiluri fermecătoare de țesături moderne.

Ineditul eșarfelor Romana stă în povestea înspirată de fiecare model în parte.

Mereu suntem în căutare de cadouri coporative de prestigiu, care să releve imaginea companiei sau organizației dumneavoastră. Eșarfele sunt instrumente puternice de marketing care pot promova orice brand, într-o formă rafinată.

Romana oferă servicii exclusive și consultanță în privința cadourilor corporate pentru femei, pentru corporații, cluburi, companii aeriene, fundații și asociații.

Având ca element central logo-ul sau tema pe care o prezentați, designerii noștri vor crea o schiță a eșarfei, exclusiv pentru brandul dumneavoastră.

Aveți oportunitatea să transmiteți designul propriu si ne vom asigura ca este perfect compatibil cu constrângerile de producție. Suntem disponibili să vă consiliem în alegerea materialului si dimensiunea corespunzătoare.

Colecțiile Romana actuale cuprind o paletă largă de eșarfe de mătase, disponibile pe magazinul online www.romanaart.ro.

Aveți oportunitatea să faceți o călătorie printre colecțiile noastre și să selectați eșarfe de mătase care vă interesează. Vă oferim prețuri corporative pentru comenzi de minim 25 eșarfe din colecţiile afisate pe site.

Specialitatea noastră este să ne ocupăm de proiectul dumneavoastră.

Suntem Romana, suntem incredibil de inspirați.